x

dolijao

Platio ceh zbog bahatosti: Baka Prase ostao i bez Poršea i bez Lamborghinija! Evo gdje se nalaze luksuzna kola! (Foto)

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, pa je ostao bez još jednog automobila. Ovoga puta policija mu je zaplijenila "lamborghini", koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Interventna jedinica policije zatekla je u utorak uveče jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obilježenom pješačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj.


Kako bismo se uverili u ovu informaciju, naša ekipa posjetila je juče MUP u Ljermontovljevoj ulici, gdje smo zatekli Ilićev "lamborghini" na njihovom parkingu, piše Kurir.

Podsjetimo, dan ranije, u ponedjeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provjere je priveden.


Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

- Ljudi, na..bao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji - rekao je Baka Prase.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.