x

MLADENCI DIJELILI NOVČANICE OD 200 I 50 EURA

Pljuštali euri na svadbi Kaće i Gobelje: Zorici Brunclik pune ruke para, zapjevala ovaj hit, dovela atmosferu do usijanja!

Katarina Kaća Grujić i Marko Gobeljić vjenčali su u Hramu Svetog Save, nakon čega je uslijedio skandal kada je obezbjeđenje na pjevačicin zahtjev tjeralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Na svadbi Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića okupilo se "pola estrade", a među njima je bila i pjevačica Zorica Brunclik koja se u jednom trenutku latila mikrofona dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku.


Kaća i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pjesme "Ne dam ovo malo duše", te su euri samo letjeli. U ruci pjevačice mogu se vidjeti novčanice od 200 i 50 eura.

Podsjetimo, Grujićka je nakon crkvenog vjenčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.


Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate vjenčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbjeđenje mladenaca ih je otjeralo, uz obrazloženje da je to bio pjevačicin zahtjev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.