x

haos u emisiji

Pljušte uvrede kod Amidžića: Lažovčino, morališeš djevojci od 18 godina, a u 38. se valjaš po krevetu s 10 godina mlađim!

Sanja Grujić i Žana Đorđević, koje ratuju oko Marka Stefanovića, nisu krile animozitet ni tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Sve je počelo kada je Sanja komentarisala svoju vezu sa Stefanovićem, a potom uputila provokaciju, ali i uvredu na račun Žane, koja joj nije ostala dužna.

- Meni se partner ne prepliće ni sa kim, samo sa mojim noktima. Što se tiče djevojaka, Maju volim, Aleksandru pogotovo i Milicu. Prošle godine smo provele deset mjeseci, bile nerazdvojne, ove godine nismo imale nikakve konfliktne situacije. U konflikte ulazim isključivo kada mi se ne dopada komentarisanje njihovih djela ili njihovo komentarisanje mojih - pričala je Sanja, a potom se ostrvila na Žanu.


- Sa Žanom sam na strogoj distanci jer mi njene karakterne osobine ne odgovaraju. Biram sebi, imam kriterijume, kako u ljubavnim, tako i u društvenim odnosima. Bilo bi pristojno da je nazovem neiskrenom osobom, ali neću biti pristojna ovaj put, pa ću je nazvati lažovom u svakom smislu. Mislim da je lažna kao osoba! Nevjerovatno mi je da neko ustane i morališe osamnaestogodišnjoj djevojčici, odnosno Milici, da je s nekim u nekom odnosu, a da nije ozvaničila, a da pritom u 38. godini spava u krevetu sa muškarcem mnogo godina mlađim od nje. Onda se ona, kao neko takav, nađe da komentariše nekog, umjesto da posavjetuje, jer može da joj bude kćerka.


Žana joj je odmah uzvratila:

- Uz dužno poštovanje ovoj djevojci, ja čak ne znam ni ko je ona, ponašaću se drugačije, pošto smo u emisiji "Amidži šou". Apsolutno me ne zanima njeno mišljenje, kao ni mišljenje mnogih zadrugara. Poštujem svačije, ali ne uvažavam. Djevojku ne poznajem, djevojka me ne poznaje, to je samo njeno mišljenje koje ne može uticati na mene i moju promjenu mišljenja, moj stav i pogled na nju. Nemam ništa protiv nje. Nemam razloga da ovoj djevojci pokazujem bilo koji vid animoziteta, ona ima problem sa mnom, ja sa njom nemam... Čak ne znam ni koje. Sve najbolje za tebe, izvoli slobodno možeš da pričaš šta ti je volja. Apsolutno me ne zanima tvoje mišljenje jer ga ne uvažavam - ispričala je ona, a potom se osvrnula na svoj odnos s Markom Markovićem i ponovo potkačila Sanju.


- Marko je jedan divan mladić, gospodin, pozdravljam njegovu porodicu i prijatelje. To je momak koji ima sve kvalitete koje može da posjeduje jedan kulturan, fin muškarac. Ja sam u fantastičnim odnosima sa njim, uljepšao mi je bitisanje u rijalitiju. Ja sam otvoreno rekla da imam simpatije prema tom momku, dala sam do znanja da ću ispoštovati neke kodekse zarad meni nekih bitnih, ličnih stvari u rijaltiju. Nikada ne reci nikada, ja se odmah ogradim, vrlo pazim šta pričam, ali se nadam da će to ostati tako. Mlađi je od mene deset godina, a ovo mi zvuči kao degradacija žene koja je u najboljim godinama. Ove Sanjine teme na njenim umišljenim činjenicama na mene ne mogu uticati. Smatram da je Sanja jedna jako posesivna, zla i ljubomorna žena, što se dokazalo kroz njeno bitisanje u rijalitiju.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.