x

Po cijele dane ste s partnerom? Evo kako izbjeći nepotrebne svađe

Koliko god se jako voljeli, provoditi 24 sata dnevno s partnerom vašu vezu može staviti na iskušenje. Mnogi će u danima pred nama naići na različite izazove, a jedan od njih će sasvim sigurno biti i kako izbjeći nepotrebne svađe s partnerom.

I dalje vam je potrebno vrijeme za vas

No, zapamtite, isto to potrebno je i vašem partneru. Ako se odluči otići u drugu prostoriju kako bi na miru čitao knjigu ili pogledao film, ne shvatajte to kao napad na vas ili kao signal da nešto u vašoj vezi nije kako bi trebalo da bude. Umjesto da prigovarate, iskoristite vrijeme kako biste radili ono što vas usrećuje.

#2 Ratovanje oko kućnih poslova

Ako iz nekog razloga dosad niste obavili taj razgovor, krajnje je vrijeme da se dogovorite oko raspodjele kućnih poslova. Što prije to napravite, to su veće šanse da ćete izbjeći nepotrebne svađe.

#3 Ne zaboravite na spontanost

Možda ste naviknuli imati strogo kreiran raspored, ali sada je idealno vrijeme da se prepustite spontanosti. Čak i ako vam spontanost nije u krvi, iznenadite partnera zagrljajem ili poljupcem dok radi i kada to najmanje očekuje. Tako ćete smanjiti nivo stresa i dodatno se povezati (ali i zaboraviti na čarape koje je opet ostavio u dnevnom boravku).


#4 Pronađite novi zajednički hobi

Činjenicu da ste gotovo u potpunosti osuđeni na vaša četiri zida može iskoristiti u vlastitu korist. Možda ste dosad zajedno išli u teretanu i nastavili ste vježbati kod kuće, ali vam nedostaje još nešto čime biste ispunili vrijeme. Pronađite društvene igre koje možete igrati u dvoje, a možete i zajedno slagati puzzle ili možda bojati bojanku za odrasle. Sve ove aktivnosti će vas opustiti i dodatno povezati, a na vama je samo da pronađete onu koja najviše odgovara vašem karakteru.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.