x

Pob – frizura koju ćemo nositi u 2020. godini

Već godinama unazad bob je najnosivija i najpopularnija frizura. Da li zbog svog zanimljivog oblika, mogućnosti promjene i jednostavnosti stilizovanja, ili zato što gotovo da ne postoji žena, kojoj bob ne pristaje, stručnjaci tvrde da će bob biti i najnosivija frizura 2020. godine.

Kao što smo već rekli, riječ je o frizuri koja odgovara svima, a jedina razlika je varijanta boba za koji ćete se odlučiti. U odnosu na oblik vašeg lica i kvalitet kose biraćete između ravno sječenog, stepenastog, kao i dužine koja vam najbolje pristaje. Bob je specifičan i po tome što će vam pomjeranje razdjeljka i stilizovanje kose dati niz različitih frizura, pa vam nikad neće biti dosadno.

Godinu za nama obilježile su popularne wob frizure – valovita verzija boba i loba (duža verzija boba), a najnosivija frizura tokom 2020. godine biće pob, odnosno skraćenica od pony bob-a.

Pony bob podrazumijeva popularnu bob frizuru, odnosno njenu varijantu sa šiškama. Riječ je o frizuri, koja nas istovremeno podmlađuje, ali i daje našem look-u dozu glamura, a među prvima ju je ponijela pjevačica Gwen Stefani. Ako ste imale ravno sječen kratki bob, pony bob je savršen način da u svoj look unesete malo svježine i promjene. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela daju čar ovoj frizuri, a uz to kosa će vizuelno dobiti na volumenu.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.