x

Počela sam nekontrolisano da plačem: Prijovićeva otkrila kako je reagovala kada je prvi put vidjela sina, a sad razmišlja o drugom djetetu!

Aleksandra Prijović progovorila je o svom privatnom životu, sinu i kako su protekli prvi dani poslije porođaja.

Žene kažu da je trenutak kada vidiš bebu najljepši osjećaj na svijetu. Šta ste prvo pomislila i izgovorila kada si vidjela sina?

- To je najljepši osjećaj na svijetu. U momentu kada su me probudili iz anestezije i kada sam prvi put ugledala bebu, počela sam samo nekontrolisano da plačem od sreće. Nikada neću zaboraviti taj trenutak.

Ko je Aleksandru dao ime?

- Filip je odavno pričao da bi volio jednog dana ako dobije sina da se zove Aleksandar, što se meni svidjelo.


Koliko vas je uloga majke promijenila?

- Nije promijenila mene koliko prioritete u mom životu. Sada je Aleksandar centar našeg svijeta i sva pažnja i ljubav su usmjereni ka njemu. Jedina promjena koju mogu da primijetim kod sebe jeste to da više ništa ne može da mi unese negativnu energiju. Kad pogledam u Aleksandra i Filipa, sve je savršeno. Više ne pridajem značaj nekim stvarima na koje sam ranije obraćala pažnju, sada sam zaokupljena razmišljanjima kada će izrasti prvi zub, da li mu je toplo ili hladno i brojne druge stvari. Samo majke mogu da razumiju koliko se na sve gleda drugačije kada u naručju držite dijete. Tada može da vam se ruši sve oko vas, vama je najvažnije da izvedete dijete na pravi put.


Šta mislite, ko će biti stroži roditelj, Filip ili vi?

- Rano je da pričamo o tome. Vrijeme će sve to tek pokazati, ali mislim da je najbitnije da imamo jedan dobar balans kad je riječ o vaspitanju.

Razmišljate li već o drugom djetetu?

- Naravno. Svako ko osjeti ovakvu ljubav želi da mu se to ponovi. Ne planiramo ništa, ali ukoliko se desi, to će biti još jedan veliki blagoslov za nas.


Da li se bojite kako će to izgledati i znate li već sada s kim ćete ga ostavljati?

- Moj plan je svakako bio da ubuduće smanjim količinu nastupa da bih se posvetila kvalitetu. Dosta ponuda sam za ovo ljeto odbila da bih bila što više sa bebom, a kad se bude desilo da moram da odem od kuće na dan ili dva, dogovor je da Filip bude s njim. Beba mi je apsolutno prioritet, ali ja moram i želim da nastavim da radim svoj posao.

Kako su protekli prvi dani roditeljstva?

- Prvih nekoliko dana smo bili puni pozitivnog adrenalina, tako da nam zaista ništa nije bilo teško. Bilo je, naravno, kriznih perioda kroz koje smo prolazili kada je spavanje u pitanju, ali je on mnogo dobra beba i do sada nismo imali ni najmanjih problema - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.