x

reagovao taki

Podnijeta krivična prijava protiv Anđele Đuričić nakon nasilja u Zadruzi!

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, momentalno je reagovao nakon što je na njegovu kćerku u rijalitiju nasrnula Anđela Đuričić.

Naime, on je otišao u policiju i momentalno podnio krivičnu prijavu protiv Crnogorke.

- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gdje mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju kćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podnio krivičnu prijavu zbog nasilja i teških tjelesnih povreda, jer je rekao da je povrijedila vrat. Ja to nisam ništa vidio, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posljedica, on će kontaktirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.


On se osvrnuo i na strašne uvrede koje Maja dobija svakodnevno u rijalitiju.

- Vrijeđaju se tu djevojke, pričale da ima spolnu bolest, to su neistine. Ja sam na te priče navikao, ne obazirem se. Jedva čekam da je vidim i da je zagrlim. Vidio sam je kada mi je tata umro, bile su i suze i sreća što je vidim. Jedva čekam da prođe ovih 10 dana da sjednemo nas dvoje. Počeće Maja veliki biznis, već sam kupio i veliki plac, možda će da zida tu i neku zgradu, kućicu. Šta će da uradi od svog života ne znam, samo da izađe živa i zdrava - dodao je Taki za "Blic".


Podsjetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.