x

GLAMUROZNA SVADBA

Poduzetniku bh. korijena na svadbi pjevala Lepa Brena! (Foto)

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćerke uspješnog biznismena i poduzetnika bh. korijena Darka Marijanovića, vlasnika hotela "Scala" u Vodicama.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći, a gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su se i fotografirali s jednom od najuspješnijih regionalnih pjevačica, piše Požega.eu.


Foto: D. Mirković/pozega.eu

Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, muzički sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.


Foto: D. Mirković/pozega.eu

Darko je inače rodom iz BiH, tačnije iz Kotor Varoši odakle je sa porodicom zbog rata odselio kao 10-godišnji dječak.


Foto: D. Mirković/pozega.eu

Porodica mu se tada skrasila u Požegi, a deset godina kasnije tamo je osnovao građevinsku tvrtku "Liquidus" i krenuo u poduzetničke vode. Nakon brojnih izgrađenih objekata po Hrvatskoj i Njemačkoj, Marijanović seli sjedište tvrtke u Zagreb pod imenom "Liquidus Projekti". Od većih objekata, sudjeluje u izgradnji zgrada Hypo Alpe-Adria, KBC-a Rebro, zagrebačkog City Centra.


Foto: D. Mirković/pozega.eu

Martina Ravlić je kćerka Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje porodičnog posla. Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.


Foto: D. Mirković/pozega.eu

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: pozega.eu

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Hej, tako sam uzbuđena što se moj propali brak vraća i moj muž nakon što je ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja svađali smo se svađe dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo zbog djece, ali nisam mogla obuzdati bolove koji su me mučili, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja je sugerirala da mi dr. Apata može pomoći da se brzo vratim , pa sam osjetio da bih trebao probati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim i ja sam to učinila, a onda je on učinio (Love Spell) za mene. 48 sati kasnije, suprug me zapravo nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem ja i djeca, tako nevjerojatno!! Pa se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i djeci. Zatim, od tog dana nadalje, naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. on je tako moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu. Dr. Apata je pravi i moćni kotač čarolija za koji ću se uvijek moliti da dugo živim kako bih pomogla svojoj djeci u nevoljama ako ste ovdje i treba vam povratak bivšeg ili vašeg muža preselio se k drugoj ženi, nemoj više plakati, odmah kontaktiraj ovog moćnog čarobnjaka. Ovo je njegov kontakt: pošaljite mu e-poštu na: [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), hvala