x

Poginuću da budemo zajedno! Prepiska Edisa i Zilhe, moli je da se pomire: Kad bi znala koliko te volim, ti si mi lijek jedini! (Foto)

Kako za Pink.rs objašnjava dobro obaviješteni izvor, nisu tačni navodi da je Zilha ta koja bi voljela da ostane s Edom, već naprotiv - Fetić se svim silama trudi da povrati njenu ljubav i povjerenje i ostane u braku iako je to, po svemu sudeći, nemoguće.

- Kada sam Zilhi prenijela sve češće glasina tipa...." ako se Edis smiluje da vrati Zilhu hoće li ona?", "Ako Edis bude ponovo htio da bude sa Zilhom šta je ona odlučila? "... Iziritirana pitanjima dušebrižnika, a znajući da je istina potpuno drugačija, Zilha mi je poslala jako puno poruka od Edisa. Zapravo, odmah dan nakon izlaska iz Zadruge Edis je počeo da šalje poruke Zilhi i pokušavao da je pozove....Svakoga dana na desetine poruka do dana današnjeg.


Dok sam čitala poruke primijetila sam da je ona odmah počela da ih briše... Vjerovatno se pokajala zato što je Zilha neko ko ljubomorno čuva svoju privatnost i privatnost svoje porodice. Kada sam primijetila da ih briše jedva sam uspjela da sačuvam neke poruke zato što mislim da je vrijeme da se ipak neke stvari iznesu pred javnost... Željela sam da poručim dušebrižnicima da prestanu da brinu da li će Edis da se smiluje i vrati Zilhu, već neka počnu da brinu da li će Zilha da se smiluje Edisu - otkriva dobro obaviješteni izvor.


Sada vam ekskluzivno donosimo privatne poruke između Edisa i Zilhe, u kojima se jasno vidi da je nekadašnji zadrugar bukvalno preklinje da se pomire, što ona uporno odbija!

- Najviše vas hajem na svijetu. Oprosti do neba! Samo kad bi znala koliko te volim... Eto! Znam, grešan sam, najgori sam na svijetu, ali te volim... Daj mi samo pet minuta da te vidim i onda me šutni kao kera, nisam ništa bolje ni zaslužio! Ovo je sebično i g.vnjivo što tražim, znam, sve znam... Lijepo mi spavaj! - samo su neke od Edinih poruka.


- Allaha mi, boriću se, pa taman poginuo! Ne dam te, da će gorjeti! - uporan je Edo, na šta je Zilha ostala hladna i jasno mu stavila do znanja kako stvari stoje.

- Bilo, prošlo, završilo se! Ti si bolestan, liječi se! Akcija, reakcija, sjećaš se? Ne može voda uzbrdo - odgovorila je Zilha, međutim Edo se nije zaustavljao:

- Znam, ti si mi lijek jedini! Najjača si na svijetu, diviću ti se do kraja života! Allah te nagradio najvećom nagradom! Kako sam te samo poželio, Bože oprosti mi do neba! Pusti da ti skinem zvijezde s neba i da mi budeš cijeli svijet! Plakao sam za vama svako veče, tako mi Boga! Hoću da ti nadoknadim sve! Kunem ti se Allahom najvećim da ću poginuti da opet budemo zajedno svi!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.