x

imala je samo 20. godina

Poginula ispred kuće, pokosio je auto u vlasništvu njenih roditelja: Obavljena dženaza devojci koja je nastradala u Novom Pazaru!

Dalila Tutić (20) nastradala je juče oko 18 sati kada je na nju naletio automobil ispred njene kuće u Novom Pazaru. Nezapamćena tragedija se dogodila u ulici Svojbor, a Dalili je danas obavljena dženaza. 

- Ova tragedija se dogodila ispred njene kuće, kada je Dalilu pregazio automobil u vlasništvu njenih roditelja - piše Sandžak danas.

- Ja sam otac nastradale djevojke i mogu da kažem samo da je ručna kočnica bila podignuta što je kasnije istraga i vještačenje na licu mjesta i utvrdilo - rekao je otac djevojke za naš portal. 


Novopazarci su se nakon ove vijesti šokirali da se jedan mladi život ugasio, pa su tako na društvenoj mreži Fejsbuk ostavljali tužne i potresne poruke. Na Fejsbuk profilu "Osobe koje su se preselile na Ahiret" okačena je umrlica mlade djevojke.


- Saučešće porodici, neka je Bog primi u rajsko naselje - ovo je samo jedna od hiljadu poruka ispod fotografije nesrećne djevojke koju je objavila ova grupa na Fejsbuku, a potom su se nizali komentari podrške porodici.


Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.