x

Poginuo je kad i Šaban, a Goca uputila potresne riječi: Najdraži Mirsade, nikad nećeš biti zaboravljen! Dala je obećanje!

Prošlo je godinu dana od tragične smrti Šabana Šaulića, a njegova udovica Gordana nije zaboravila da oda počast Mirsadu Keriću (43), koji je poginuo zajedno s njenim Šabanom.

Gordana je na Instagramu objavila fotografiju nastradalih Šabana i Mirsada.

"Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i vječno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban volio. A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što prije vrati", napisala je Gordana.


Podsjetimo, Mirsad Kerić (43), koj je bio vozač automobila u kojem je život izgubio pjevač Šaban Šaulić, preminuo je dan poslije saobraćajne nesreće, koju je izazvao pijani vozač, i pored velikih napora ljekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Njemačkoj bolnici. Miras je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277