x

pamtimo je kao nespretnu bucku

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Ne daj se Nina!

Jedna od serija koju smo rado gledali bila je "Ne daj se, Nina", odnosno hrvatska verzija "Ružne Betty". No, čini se da od ružne Nine više nema ni traga, a evo i kako ona danas izgleda.

Serija "Ne daj se, Nina" osvojila je gledatelje, a za ekrane ih je prikovala nespretna i modno neosviještena Nina koju je utjelovila glumica Lana Gojak.

Od prestanka snimanja Lanu danas mnogi ne bi prepoznali. Napornim trudom i radom liniju je dovela do savršenstva te se ne libi time i pohvaliti.


"Bila sam bucka otkad znam za sebe. Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se, no onda sam promijenila svoj odnos prema hrani. Sada se ne odričem ničega", rekla je glumica za hrvatske medije.

Lana je danas posvećena supruga i majka. Sa suprugom Sinišom Bajtom živi u Zagrebu. Vjenčali su se 2019. u Trstu, a u augustu 2021. postali su roditelji kćerkice Pine. Otkako je djevojčica došla na svijet, glumica ne sakriva da nema puno slobodnog vremena.


Trenutno se ne opterećuje glumom jer je fokusirana na porodicu, a kao slobodnoj umjetnici prepreka na putu joj je i pandemija.

Na svom Instagramu redovno objavljuje zanimljive fotografije svoje svakodnevnice, a pratitelje često nasmijava. To je posebno učinila objavom na kojoj se osvrnula na "sređene majke".


"Je l' vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA. Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Raščupana dojim, skrolam i mislim 'pa da, ta garant ne doji'. Garant imaju dadilju, kuharicu, batlera ili klona", napisala je Lana tada.

Lana je oduvijek bila velika ljubiteljica sportskih aktivnosti, a omiljena razonoda joj je trčanje. Do samog kraja trudnoće prakticirala je jogu, a sada čeka pravo vrijeme da se vrati svojim aktivnostima.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.