x

Pogledajte koja pjevačica se dvoumila da li u ovom trenutku da objavi novu pjesmu i to zbog naslova iste?

Nadam se samo da će ljudi razumjeti našu poruku koju smo željeli da pošaljemo, a ona sigurno nije pesimistična, jer to nije u mojoj prirodi.

Ponekad se zapitam odakle više crpim toliku količinu optimizma, a onda shvatam da je ona iz kruga davanja sebe životu i muzici svim srcem, sa ogromnom ljubavlju, koja se onda kao bumerang vraća i višestruko umnožava. Vjerujem da će svi oni koji budu poslušali pjesmu zajedno sa spotom shvatiti našu poruku na pravi način, dok će oni površni uputiti koju riječ osude, kako nije pravo vreme za ovakvu pjesmu i to sa ovakvim nazivom!

Poruka ovog spota je da ljubav sve pobjeđuje, jer ona pokreće cijeli univerzum, a jača je od svega, da smo zahvaljujući ljubavi prebrodili mnoge stvari u životu, kao što ćemo i ovu. Hvala svim ljudima koji su učestvovali u stvaranju ove naše male priče i koji su čistog srca, sa iskrenim emocijama i puni entuzijazma pristupili stvaranju ovog projekta!!!

Nadam se da će vam se dopasti i da ćete je shvatiti na pravi način, jer ona je dio amaneta koji ostavljamo svijetu iza našeg ovozemaljskog života, izjavila je Biljana Obradović Bixy.

U nastavku teksta premijerno poslušajte pjesmu i pogledajte spot. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.