x

Pogledajte Luninu i Nadeždinu prepisku: Evo šta je Đoganijeva zaista poručila pjevačici nakon haosa sa Tomom Panićem!

Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a mnogi sa srpske estrade su joj dale podršku.  

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio komentar koji je navodno napisala Luna Đogani, a raduje se što je njena donedavna cimerka dobila batine: "To je karma"!

Đoganijeva se odmah oglasila na svojem zvaničnom Instagramu demantujući da je tako nešto napisala. A onda je pisala Nadeždi pravdajući se i pružajući podršku i za sve okrivljujući Kijine fanove.


"Žao mi je mnogo što ti se to desilo iako sam čula da jesi nešto pričala o meni to nema veze sa onim što ti se desilo. Samo hoću ti da znaš da ja to nisam. Nikada u životu to ne bih podržala jer sam ja to proživjela. Molim te, vjeruj mi", napisala je Luna u SMS Nadeždi, a potom se raspitala kako se osjeća poslije batina i dala joj savjet.

"Ne mogu da vjerujem da ti se to opet dešava. Dokle više, molim te, samo nemoj nikada povjeruješ da sam to ja napisala. Moraš da paziš, ženo, s kim si. Znaš kakav je Toma. Ako ti nešto treba tu sam. Moja mama te puno pozdravlja", dodala je Đoganijeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.