x

Hit video

Pogledajte pad Lepe Brene i Senidah! Pale kao pokošene!

Red Bull je spojio veliku jugoslovensku zvijezdu Lepu Brenu i zvijezdu novije generacije Senidah, pa će njih dvije sukobit svoje glasove u "obračunu" jedinstvenog formata Red Bull SoundClash na Donjem Kalemegdanu 2. juna. Do tada su aktuelna snimanja, marketinška kampanja je u jeku, a na jednom takvom došlo je do pada pjevačica. Brena i Senidah su završile na podu, a video pogledajte ovdje. 

Šta bi se dogodilo da Lepa Brena pjeva "Behute" i "Mišiće"? Ili da Senidah pjeva "Čik pogodi" i "Robinju" ili da neke od pjesama pjevaju zajedno?

Ne morate da zamišljate jer nestvarno postaje stvarnost na Red Bull SoundClashu! Na Donjem Kalemegdanu 2. juna jedna Jugoslovenka - Lepa Brena i jedna Balkanka - Senidah će svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti svoj talenat, kreativu i energiju. Koja će odnijeti pobjedu?


Spremite se za muzički događaj godine dok dvije legende svojih žanrova, jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah, izlaze na scenu u uzbudljivom obračunu jedinstvenog formata Red Bull SoundClash!

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.