x

Pogledajte prvi snimak dječaka poslije otmice, krvava mu usna: Petra (13) iz Stare Pazove oteli drugovi i vezivali lancima! Znali da je iz imućne porodice, pa ga ucijenili!

Dječak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove, nađen je poslije jednodnevne potrage, a kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga vidjeli.

Prema prvim rezultatima istrage dječak je bio otet, a iza cijele priče stoje njegovi drugovi. Prema nezvaničnim informacijama, smatra se da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su pokušali da od njega iznude novac.

On je juče uveče pronađen i bezbijedno vraćen svojim roditeljima, a za njim su tragale policijske ekipe iz Stare Pazove, Beograda i Novog Sada.

Njegovi prijatelji znali su da je Petar iz najimućnije porodice, te su se tako dosjetili i skovali plan otmice.

Petar je sinoć stigao u stanicu policije u Staroj Pazovi umotan u ćebe sa vidno isječenom i krvavom usnom, a to nisu jedino povrede koje je dječak zadobio.

- Dijete ima povrede na licu, tijelu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigdje isječen - rekla je porodica dječaka.

Međutim, na svu sreću, niko ga nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti.

Tada je pokušao da pobjegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli. Na dječakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih.

 Podsetimo, dječak je viđen posljednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Prije nestanka je poslao poruke bratu. 

Petar je, prema riječima njegovog oca, neposredno prije no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je uslijedio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dječak je izgovorio: "Skidajte mi povez s očiju".

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Roditelji dječaka su imućni i ugledni Pazovčani, vlasnici Zemljoradničke zadruge "Agroprom".

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.