x

Pojavila se na slavlju kod Darka sa dečkom! Andreana: Ja više nisam Ivanova supruga!

Andreana Čekić mjesecima je u žiži interesovanja zbog skandala koji je napravila supruga njenog aktuelnog dečka Marka Markovića kada ju je ostavio zbog pjevačice.

A Čekićeva izgleda ne haje za osudu javnosti i priče, već je uporna u tome da dokaže da je njena ljubav s Markom ono pravo, dok brak sa njenim bivšim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem više ne postoji iako se i dalje nisu zvanično razveli.

Andreana je među prvima stigla na slavlje kod svog kuma Darka Lazića sa dečkom Markom i priznala da je sada srećna u ljubavi i da se oseća slobodno, ali je otkrila i da se još nije sudski razvela od supruga Ivana.


- Ja se nadam da će se uskoro desiti i taj razvod, još se nije desio, ali kao što vidite, meni to apsolutno ne smeta, ja kažem da život nije potpis na papiru, čak i da nikada ne potpišem ništa, ja više nisam njegova supruga, žena ili bilo šta - iskrena je pjevačica.

Andreana je otkrila koliko dugo je trpjela nezadovoljstvo u braku sa Ivanom i koliko dugo joj je trebalo da presiječe sve.

- Trebalo mi je baš mnogo vremena da spoznam da me muž vara. Možda prvo misliš da nije baš sve onako kako izgleda, ali baš sve je onako kako izgleda - rekla je Andreana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.