x

POLICIJA BLOKIRALA SVE IZLAZE IZ BEOGRADA I SVE MOSTOVE: Jake snage MUP-a s dugim cijevima po cijelom gradu, helikopter nadlijetao ulice u akciji ``Vihor``!

Policajci naoružani puškama blokirali su vsinoć oko 22:45 sve izlaze iz Beograda. Iako su kružile različite nezvanične informacije, a na društvenim mrežama se pominjalo se čak i ubistvo lidera jedne stranke, nezvanično se saznaje da je riječ o probi akcije ``Vihor``.

Ona podrazumijeva najviši stepen pripravnosti od strane policije koji se primjenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

 

Akcija Vihor je završena sinoć oko 00:30 časova. 

 

U tоku akcije bio je blokiran Pančevački most, a auto put kod Bubanj potoka u smijeru ka Nišu. Ibarska magistrala bila je blokirana kod Rušnja, a kolona se protezala do Vidikovca i bila dugačka oko 5 kilometara.

 

Bogosloviju је nadlijetао helikopter. Policajci naoružani puškama blokirali su i Pupinov, Brankov, Stari željeznički most i Gazelu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg.

 

Policija sa dugim cijevima obezbjeđivala je nekoliko punktova i ne dozvoljava prolaze ka gradu. U Bulevaru despota Stefana, saobraćaj je bio zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su bili specijalci sa puškama.

 

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom željezničkom mostu u smijeru ka Novom Beogradu vidio raciju, a da su specijalci ``otvarali gepeke automobila i nešto tražili``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.