x

Policija pronašla šokantne poruke u telefonu Bokija 13: Voditelj u vezi sa srpskim političarem?! Našli i eksplicitne fotografije i dva video snimka !

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku sa jednim srpskim političarem. Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posjedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju da li veza voditelja i srpskog političara ima veze sa aferom "Reket", koja danima trese Sjevernu Makedoniju.

- Policijski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su vidjeli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmijenio sa političarem iz Beograda, a uz to i nekoliko fotografija i dva video snimka - otkriva sagovornik iz Skoplja, uključen u istragu.

Kako objašnjava izvor, neke od poruka koje su razmjenjivali Boki 13 i političar datiraju iz dana koji su prethodili njegovom hapšenju.

- U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je i on nestrpljiv da se što prije sastanu - navodi sagovornik lista Srpski telegraf.


Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike sa različitih destinacija, a prije nekoliko meseci objavio je na društvenim mrežama sliku upravo iz Skoplja.

U Makedoniji je afera "Reket" danima glavna tema, nakon što je Boki13 (Bojan Jovanovski) uhapšen, pošto je od jednog biznismena uzeo milion eura kao dio sume od osam miliona eura, za koju bi mu izdejstvovao da se obustavi postupak protiv njega.

Italijanski mediji objavili su čak i snimke odnošenja novca u torbi luj viton. Na snimcima se čuje i glas glavne makedonske tužiteljke Katice Janeve, koja je u međuvremenu podnijela ostavku, a makedonski mediji objavili su mnogobrojne dokaze o bliskim vezama sa premijerom Zoranom Zaevim, potkrijepljene zajedničkim fotografijama.


Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović smatra da je Boki 13 zapadni projekat, odnosno da radi za njihove obavještajne službe, te se bilo kakav blizak odnos s našim političarem može završiti pogubno po državu.

- Tako da je zasigurno u vezi sa našim političarem kako bi odradio posao za obavještajnu službu. Uvjeren sam da on ima ulogu da izvuče informacije ko, gdje, sa kim i šta. Nebitno da li je to političar iz vlasti ili opozicije - objasnio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.