x

POLITIČAR PRIJETIO KIJI SMRĆU! Nakon večere s njim, život joj se pretvorio u pakao: MOŽEŠ DA NESTANEŠ!

Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca i, gdje god se pojavi, žari svojim s*ksepilom, a nedavno je zapala za oko moćnom političaru koji joj je prijetio smrću nakon što je odbila da se viđa sa njim!

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nepoznati muškarac je bivšoj stjuardesi nudio kola, stan, auto i 2.000 eura samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, slao joj je prijeteće poruke.


- Kristina neprestano dobija prijeteće poruke od kada je pobijedila u rijalitiju, što od antifanova, što od djevojaka koje je iz nepoznatih razloga mrze i žele da joj naude. Ona je svjesna činjenice da ne može svako da je voli i ne odgovara na prijetnje i uvrede koje nerijetko stižu, ali joj je jedan imućni muškarac napravio veliki problem. On je moćni političar, a Kija mu se na prvi pogled svidjela još dok je boravila u rijalitiju. Najbliži prijatelji su ga u više navrata zezali zbog toga što se danima nije odvajao od televizora i non-stop gledao rijaliti upravo zbog nje.


- Svima je pričao da mu se mnogo svidjela i da je nevjerovatno kako izgleda. Govorio je da je dobra riba i da je djevojka baš po njegovom ukusu. Rekao je da bi najviše volio kada bi se sreli negdje čim ona izađe iz rijalitija. Najviše mu se dopala njena ambicija i želja za uspjehom. Oduševilo ga je to što je Kristina samostalna, sposobna i obrazovana - priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:


- Nekoliko dana nakon što je "Zadruga" završena, uspio je da je sretne na jednom prijestoničkom događaju. Prišao joj je i rekao da bi volio da nasamo popričaju i da će se razgovor ticati njene pjevačke karijere. Rekao joj je da poznaje dosta uticajnih ljudi koji mogu da joj pomognu. Tada su razmijenili brojeve telefona i već poslije par dana dogovorili su se da se sastanu u jednom prestižnom restoranu kako bi je on odveo na ručak.


- Dok su razgovarali, političar je Kristini jasno stavio do znanja koliko mu se dopada i tom prilikom joj spremio skupocijenu ogrlicu sa svarovski kristalima koju je želio da joj pokloni. Međutim, Kockareva mu je jasno stavila do znanja da joj se on ne dopada i da ne može da očekuje tu vrstu povratne reakcije. Ispričala mu je da u ovom periodu nije za bilo kakvu emotivnu vezu i da je lijepo od njega što se ponio kao pravi džentlmen. U tom trenutku političar je pokušao maksimalno da se iskontroliše i sakrije bijes, pa je uljudno platio račun, nakon čega su se udaljili iz restorana - priča izvor i dodaje da tada počinju Kristinine muke:


- Čim su se rastali, Kristini je u poruci napisao da je spreman da joj da 2.000 eura, auto i stan ako bi provela samo jedno veče sa njim. Kija isprva nije odgovarala na njegove poruke, a kako je nastavio da je ubjeđuje, uljudno mu je rekla da ne želi da ima bilo šta sa njim, osim čistog prijateljstva. To ga je razbijesnilo i u tom momentu je okrenuo drugi list. Počeo je da joj prijeti, jer mu je proradila sujeta. Napisao joj je: "Ti izgleda nemaš pojma sa kim imaš posla. Bolje bi ti bilo ra razmisliš još jednom, jer ako se ja iznerviram, možeš da nestaneš. A već sam vrlo bijesan zbog svega ovoga". Kija nije željela da se za ovo sazna, pa se povjerila samo ljudima za koje zna da neće otkriti ko je opasni muškarac - završava naš izvor. Stupili smo u kontakt sa Kockarevom kako bismo provjerili naša saznanja, ali je ona ostala pri stavu da neće komentarisati čitavu situaciju.

- Nemam komentar, ne želim ništa da pričam - rekla nam je Kristina kada smo je pozvali, piše Srpski telegraf.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.