x

najgalantniji i najbolje plaćaju

Političari su najbolje plaćali: Ajfon priznala prije optužnice!

Prije nego je i zvanično podignuta optužnica protiv Tijane Ajfon zbog međunarodnog navođenja na pros..tuciju, takozvana starleta bila je čest gost na proslavama javnih ličnosti. Najviše je, kako je sama svojevremeno priznala, voljela političare jer najviše plaćaju.

“Ja se tamo pojavim i budem najljepša. Druge ne primjećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju”, rekla je ona svojevremeno na televiziji Hepi u emisiji “Goli život”.

“Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lijepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona”, objasnila je ona tada.


Otkrila je tada i da bi voljela da bude poslanica.

“Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam prije par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke”, rekla je Ajfon.

Tijana Maksimović, koja je uhapšena u Suhom Polju kraj Bijeljine tokom velike k.kainske žurke sa o.gijama, a protiv koje je podignuta optužnica za pros..tuciju i podvođenje, široj javnosti postala je poznata kroz rijaliti programe “Parovi” i “Maldivi”.


Ona je, sa još tri djevojke koje je vodila na žurku, navodno, ilegalno prešla granicu preko rijeke Drine u čamcu. U velikoj akciji “Kristal” koju je sprovela Policijska uprava Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je ukupno 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih dr.ga, oružja i pros..tucije, prenijela je tada Srpska info.

Kako je Nova.rs pisala, na spisku uhapšenih je i nekoliko označenih pripadnika škaljarskog klana iz Crne Gore, za koje se sumnja da su bili njeni klijenti. Pretpostavlja se da je starleta upravo preko njih uspijevala sebi da, između ostalog, obezbijedi učešće u brojnim rijaliti programima.


Iako se Tijana Ajfon i ranije vezivala za brojne afere i skandale, prvi put je snimljena dok je policija sa lisicama na rukama sprovodi u policijsku stanicu. O njenim zanimanjima prije učešća u rijalitiju malo se zna. Sebi je pripisivala poziv modela, premda niko nikada nije saznao ni za jedan brend koji je navodno promovisala. Radila je i u butiku, a popularnost je uspjela da unovči i tako što je postala vlasnica salona ljepote.

.

.

.

.

..

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.