x

Pomirenje Lune i Marka izazvalo salvu zluradih komentara: Uradila je to na metar od oca Gagija, a nije se ni okupala?!

Poslije dugog razgovora koji su prethodne noći poveli u "Zadruzi", Luna Đogani i Marko Miljković zakopali su ratne sjekire pa dali njihovoj ljubavi još jednu šansu. Ubrzo zatim par se prepustio strastima i ne obraćajući pažnju ko je u njihovoj okolini, a sudeći po komentarima sa društvenih mreža - njen otac, denser Gagi Đogani, bio je na samo metar od njih.

Žestoka akcija privukla je ogromnu pažnju javnosti, ali se ubrzo potegla priča i o Luninoj higijeni.

Riječi kojima su se korisnici društvenih mreža služili nimalo nisu bile lijepe. Đoganijeva je zbog jednog poteza prozvana štrokavicom - poslije odnosa se, navodi se, obrisala donjim vešom i nije se istuširala, a to je mnoge zgranulo. 


"Ma kakvo tuširanje, ...ku obrisala gaćama, imala ..ks metar od oca naravno bez tuširanja poslije, ujutru obukla premali kupaći i sada smrdi i blamira se. Kuku lele, koja smrdljiva štroka", glasio je jedan od komentara na Fejsbuku, gdje se vodila polemika o Luninoj higijeni poslije pomirenja sa Miljkovićem.




Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy