x

Pomirili se David i Dejan, a Dalila i Koraćeva poslale oštru poruku Aleksandri Subotić!

Zavađena braća Dragojević su se konačno pomirili. Nakon što je David sa djevojkom Anom Korać napustio "Zadrugu 2", on se sreo sa mlađim Dejanom i pružili su jedno drugom ruku. Sa njima je naravno bila i Dejanova supruga, Dalila Dragojević.

Dalila je na Instagramu okačila njihove zajedničke slike uz komentar:

- Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što vječno traje, ljubav je brata što bratu daje. Zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sjena... I neka cijeli svet zna, za koga bih mogao da umrem ja.


Dalila je objavila i fotku sa Davidom, a u opisu je napisala:

- Kada snajka uhvati u svoje ruke - poručila je Dalila, a njen suprug Dejan je imao takođe poruku. I ubio bi za brata ako treba.

- Ko je tu kada te neće i kad dođu dani sreće, voli te više od sebe? Ko bi ubio za tebe, nikad neće da te preda, s poštovanjem ko te gleda? Dok njega imaš ti si jak, vjeruj mi odgovor je lak - to je tvoj brat - poručio je Dejan.


Nešto kasnije, Dalila je na objavila snimak sa Koraćevom dok u kolima pjevaju hit Seke Aleksić, "Poludela", a mnogi su se zapitali da li su željele da pokažu da su njih dvije u dobrim odnosima, te da li je pjesma poruka za Aleksandru Subotić, budući da su pjevale dio pjesme čiji tekst glasi ovako:

"Poludela, al' veruj mi, to nije kraj, svako svome jatu ide, da te moje oči ne vide, više ne vide."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.