x

drži ga čvrsto za ruku

Pomirili se Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić glasili su za najskladniji rijaliti ljubavni par.

Oni su svoj odnos započeli u 4. sezoni "Zadruge", nakon što je ona javno ostavila tadašnjeg dečka Luku. Početkom pete sezone istoimenog rijalitija, Stefana Karića smo vidjeli na vratima Bijele kuće, gdje je i ostao do kraja, cijelih deset mjeseci, dok ga je Jovana vjerno čekala u njegovoj vili sa bazenom, u kojoj žive Osman i njegova supruga.


Svi su prognozirali da će ta ljubav biti krunisana brakom, ali na iznenađenje mnogih, njih dvoje su posle zajedničkog odmora stavili tačnu na emotivni odnos, a razloge raskida nisu željeli da iznose u javnosti.

Sudeći po njihovim slikama i snimcima na društvenim mrežama, djelovalo je kao da su nastavili dalje i da ne pate, ali je jedna slika stavila sve u drugi plan.


Naime, na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj Jovana čvrsto drži izvjesnog muškarca za ruku, koja je cijela istetovirana.

Kada se malo bolje pogleda, iste takve tetovaže, kao i sat na ruci ima Stefan Karić.

Ova fotografija ukazuje na to da su Misica i Karić ipak uspjeli da prebrode sve nesuglasice i umjesto tačke na svoju ljubav, stave zarez i nastave dalje. Sa druge strane, postoji mogućnost da oni uopšte nisu ni raskinuli.

Šta se tačnu tu dešava, saznaćemo vremenom.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744
Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok