x

Nemoj misliti da su ova ponašanja staromodna

Ponašanja koja su sve rjeđa kod dečki, a na koja cure padaju: 9 džentlmenskih poteza koji nisu staromodni

Lijepi maniri mogu itekako pomoći kod osvajanja cure, pogotovo zato što ove stvari danas nisu više toliko popularne koliko su bile prije, a trebale bi biti. Iako je ovo normalno ponašanje, pošto je rijetko, curama se čini posebno wow kada neki dečko to radi.

Želiš osvojiti curu? Pokušaj na ove načine! U vrijeme kada su naše bake i djedovi išli na spojeve to je izgledalo puno drugačije i čini nam se da su mladi dečki tada imali puno više kavalirskih manira nego što to imaju danas. Neke su stvari zastarjele, ali lijepo ponašanje nije. Cure se čude kada dečko bude toliko drag da provjeri jesu li sretno i sigurno došle doma, ali to je zapravo nešto što bi se trebalo smatrati pod normalnim. Neka kavalirska ponašanja nisu staromodna i da ih dečki koriste i danas, impresionirali bi ženski rod. Baš zato što mnogi ne rade ove lijepe stvari kada dejtaju, ti ih pokupi i cure će biti zadivljene koliko si pažljiv i drag. Džentlmenski potezi koje preporučamo su sljedeći.

1.Otvori i pridrži vrata

Kada negdje ulazite, bilo u kafić, dućan ili auto, otvori curi vrata i pridrži joj ih. To će ti biti sekunda posla, a njoj će biti simpatično i lijepo. Na takvim se sitnicama skupljaju bodovi kod djevojaka.

2.Kada kažeš da ćeš se javiti – javi se

Nije teško. Ako se ne misliš javiti, nemoj to ni govoriti, a ako kažeš da ćeš to napraviti, onda to i napravi. Čak i da nemaš vremena, samo se kratko javi da misliš na nju i da zna da si u poslu. Pustiti nekoga da čeka i čeka i čeka – i na kraju ništa, jednostavno je ružno i bezobrazno.

3.Igranje igrica je za djecu

Ako nije sigurna sviđa li ti se ili ne, manje su šanse da ćeš ju osvojiti. Nitko danas nije direktan. Ne moraš odmah reći da ćete biti skupa i da ju voliš, ali otvoreno reći da ti se sviđa je puno bolji način od igranja igrica. Ispast ćeš drugačiji u njenim očima, u pozitivnom smislu.


4.Pristojno ponašanje prema njenim frendicama

Ako ti se neka njena frendica i ne sviđa, nećeš to ići baš tako reći ili još gore – upucavati se nekoj njenoj frendici. To je zabranjeno ponašanje. Kada upoznaš njene frendice, najmanje što možeš je prema njima se ponašati pristojno. Ako ti i nisu sjele, ne moraš se družiti s njima svaki tjedan, ali povremeno stisni zube.

5.Uhvati ju za ruku kada ste u šetnji ili daj pusu u obraz

Umjesto da ju ispipkaš ili poljubiš što strastvenije, kada ste u javnosti, budi manje napadan. Pogotovo u situacijama kada ima puno ljudi oko vas. Curama će biti ponekad i neugodno previše javnog pokazivanja nježnosti. Držanje za ruku, zagrljaj ili pusa u obraz su stvari koje će bolje odraditi posao. Pogotovo kada se tek upoznajete i niste još skupa.

6.Provjeri je li stigla doma

Kada ste na dejtu, bilo bi lijepo i kasnije provjeriti je li stigla doma i je li sve okej. Umjesto da čekaš tri dana da joj se javiš, javi se odmah.


7.Ako vidiš da se trese, ponudi jaknu ili ju zagrli

U vrijeme Adventa kada se pogotovo provodi više vremena vani, pogledaj i je li curi s kojom si na dejtu zima. U ovo doba godine joj nećeš ponuditi jaknu, ali možeš prebaciti ruku preko nje ili ju zagrliti dok šećete. Tako slatke i lijepe geste!

8.Stani u njenu obranu ako ju netko zeza ili smeta

Ako ju netko smeta ili zeza, nemoj se pridružiti ljudima sa strane i smijati se ili samo gledati. Ako ti se stvarno sviđa – reagiraj i stani na njenu stranu. Možda nemaš mač da ju obraniš kao prinčevi u prošlosti, ali možeš nešto reći i tako reagirati.

9.Imaj poštovanja prema njoj

Poštovanje možeš pokazati na puno načina, od toga da ju tražiš mišljenje o nečemu do pokazivanja da ti je stalo do onoga što priča i da ju stvarno slušaš.


(Teen385)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.