x

Ponižavaju me kao kera, Žutu više poštuju od mene! Luna kukala i plakala iz sve snage, pa Slobi postavila uslov, a tiče se Kije!

Luna Đogani napustila je prethodne noći Pitanja gledalaca, ljuta i bijesna zbog pitanja koja su joj postavljena. Luna je prvo plakala u dvorištu gdje ju je tješila Mina Vrbaški, koja se potom vratila u kuću jer je emisija nastavljena. Kod Lune je onda otišao Sloba Radanović, koji je skoro sat vremena pokušavao da je smiri, dok je ona kukala i plakala kako hoće da napusti Zadrugu i da se vrati svom savršenom životu napolju.

- Ti nisi ništa loše uradila - rekao joj je Sloba.

- Jesam, jesam, i sad ispaštam zbog toga! Ponižavaju me kao kera, bre! Svi mi se smiju! Kao ku*vu me ponižavaju! Emisija, šampanjac... Cijela nacija mi se smije! - govorila je.

- Koga zabole?! Prekini da te brine šta drugi kažu - rekao je.

- Ponižavaju me kao kera, kera više poštuju od mene! Žutu više poštuju od mene! Cijeli život pazim da budem nekome uzor, da budem djevojka normalna, da mi se dive, i da me neko ovako ponizi, bre! Zato što sam se zaljubila! Je l' to moj najveći grijeh?!

- Polako, polako... Vidi, tu sam ja - rekao je.

- Hoću kući ništa me ne zanima, hoću svoj savršeni je*eni život! Što me je mama pustila, što su me pustili?! Ja nisam vaspitana za ovo, ne znam da se nosim sa svime, priznajem! - govorila je.

- Slušaj me, svi oni unutra kad se saberu, nisu ni upola dobar čovjek kao ti! - rekao je Radanović svojoj djevojci.

- Odustajem, stvarno ne mogu više! - rekla je Luna.

- Ja ne odustajem! Zbog nas ne bih odustao nikada... Borio sam se za tebe i za nas, šta smo sve preživjeli ovdje, ne želim da odustanem, niti ću odustati, vjeruj mi! - bio je siguran Sloba.

- Šta sam sebi dozvolila?! Ubija me to! - rekla je Luna.

- I ja isto... - rekao je on.

- Tebe niko ne ponižava! Mene ponižavaju! Sinoć sam htjela da crknem, da me nema! Da mi se cijela nacija smeje što sam se zaljubila... - pričala je Luna kroz suze.

- Slušaj me sada šta ću da ti kažem, meni mogu da promijene situaciju, okolnosti, mjesto zbivanja, da me pošalju sa kime god hoće u emisiju... Ali ne mogu da mi promijene ono što ja osjećam u svom srcu i ono što ja želim! Ja volim tebe i ja želim tebe! Ja želim sve sa tobom, i samo sa tobom i ja to uvijek i svuda iznosim... Da si ti meni primarno biće na ovoj planeti! - rekao je Sloba.

- Ne mogu više... - ponavljala je Luna.

- Vjeruj mi da te razumijem - tješio je Sloba.

Kasnije, otišli su u sudnicu, gdje je Luna rekla Slobi da postoji jedna stvar koju traži od njega, a tiče se Kije Kockar.

- Mogu samo da te zamolim jednu stvar? Kad hoćeš da mi kažeš: "Ej, Kristina mi je rekla ovo, Kristina me je pitala ovo, Kristina..." Molim te nemoj to više da radiš. Ja tebi vjerujem i volim te i nemoj više ništa da mi pričaš. Svaki kontakt i odnos koji imaš sa njom imaj kad ja nisam tu i nemoj da mi ga prenosiš. Ja te podržavam u svemu što radiš. Nemoj da misliš da ja tebi nešto branim. Ništa me ne zanima! Imaj svoje mišljenje u glavi, radi po svom osjećaju - rekla mu je Luna, a on je pristao.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.