x

POPI*ALA SI SE PO MENI! Sloba pobijesnio na Lunu, urlao, lupao o sto, pa joj ZAPRIJETIO da sa OVIM zadrugarom više ne smije progovoriti!

Juče u toku dana su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zato što je Luna zamolila Anđela Rankovića da joj napravi čaj. Nakon toga je Sloba prestao da priča sa njom, a uveče su počeli ponovo da se svađaju.

- On je rekao da tebe može da po*ebe kad god poželi, da si se drogirala, da si imala trojku na Zlatiboru, a ti se ližeš sa njim. Ti reaguješ na slatkorječivost,a ne možeš tako, jer ti taj neko želi zlo. Ja sam bio na ivici da ga išamaram bre, nisam se nijednom od početka rijalitija ovako iznervirao. Ovo nije kao da si se popi*ala po meni, ovo je gore od toga. On je uvrijedio ono što najviše volim -  vikao je Sloba na Lunu.

 

Ona ga je nijemo posmatrala, a tom prilikom je i priznala da je naivna i da ne zna uvijek da ocijeni ljude kako treba. Sloba se tu nije zaustavio pa je nastavio da viče na nju jer je ubijeđen da će se još gore stvari događati kada izađu iz rijalitja.

 

- Ovdje te branim od 10 ljudi, a napolju ću te braniti od sto hiljada ljudi. To su dušmani. Ne možeš više da pričaš sa njim. On je bre rekao da može da te poje*e uvijek i nećeš mu se obraćati više- vikao je Sloba.

 

Njihova rasprava tada umirila, ali gnjev koji Sloba osjeća prema Anđelu nije nimalo splasnuo.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.