x

"Popravio" dizajn nove BMW limuzine

Nezavisni dizajner je pokazao kako bi prema njegovom mišljenju trebalo da izgleda nova BMW-ova drumska krstarica.

BMW je krajem aprila predstavio novu generaciju svoje najluksuznije limuzine čiji je dizajn još jednom izazvao podjele među ljubiteljima automobila bavarskog proizvođača. 

Najviše kontroverzi prouzrokovao je novi izgled prednjeg dijela Serije 7, sa ogromnom maskom i horizontalno podijeljenim farovima.


Očekivano, reakcije fanova BMW-a bile su burne, naročito onih naklonjenih konzervativnim dizajnerskim rješenjima. I dok su pojedinci kritikovali, neki su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i "poprave" izgled prednjeg dijela nove Seriju 7. Jedan od njih je nezavisni dizajner poznat pod imenom "Sugar Design" koji je objavio nekoliko rendera nove BMW-ove limuzine sa izmjenjenim prednjim dijelom:

Ne čamu je sve intervenisano? Za početak, ogromni "bubrezi" na maski hladnjaka su odbačeni u korist znatno manjih rešetki sa bronzanim akcentima. Sa obje strane maske se nalaze prepoznatljivi farovi koji takođe imaju sjajne bronzane detalje i daju novoj Seriji 7 agresivniji izgled.


Sugar Design je takođe pojednostavio prednji branik i ugradio relativno jednostavnu donju rešetku i proreze ispod farova. Nabori na haubi su takođe izmijenjeni.

Inspiraciju za ove korekcije pronašao je u drugoj generaciji BMW-a Serije 7 (E32), iz osamdesetih godina 20. vijeka.


(Nezavisne.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.