x

Portugalski izbornik: Bio sam zabrinut za Cristiana Ronalda

Izbornik portugalske reprezentacije Fernando Santos priznao je da je bio zabrinut za status Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu.

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti imao je problema s menadžerom Erikom ten Hagom, no dojam je da su se strasti smirile, što je obradovalo Santosa uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Ne miješam se u posao svojih kolega. Danas je sve drugačije, Cristiano je razgovarao s trenerom i bio je starter u posljednjih nekoliko utakmica protiv Sheriffa, West Hama i Real Sociedada. Igrao je ne samo u Europskoj ligi, već i u prvenstvu,” rekao je iskusni trener i nastavio:


“Do nedavno je bilo nemoguće reći nešto o ritmu igrača, ali sada to pitanje baš i ne stoji. Da, postojao je trenutak kada sam bio zabrinut za Cristiana, kada je objavljeno da neće trenirati s momčadi. Da je radio individualno, bilo bi jako teško. Sada je drugačije, a pred njim je još utakmica.”


Reprezentacija Portugala je na Svjetskom prvenstvu u skupini s Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom. Prvu utakmicu igraju 24. studenog protiv Gane u Dohi.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.