x

kompleks koji pruža nezaboravan provod

Posjetili smo Aquapark Budva: Adrenalin i avantura koji se pamte! (Video+Foto)

Tople julske dane i monotoniju kupanja na moru odlučili smo "razbiti" posjetom Aquaparku Budva. Na brdu iznad Budve (Topliški put B.B.) sa prelijepim pogledom na more nalazi se najveći aquapark na Južnom Jadranu, i to za sve generacije. Prvi kompleks ovakvog tipa u Crnoj Gori je našoj ekipi omogućio nezaboravan provod i osvježavajuću pustolovinu. Uzbuđenje i zabava u ovom vodenom svijetu dosežu vrhunac, a različiti tobogani, od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima prevazišli su naša adrenalinska očekivanja. 


Aquapark Budva

Topliški Put, Budva, Crna Gora

+382 68 334 433

Vodeni parkovi predstavljaju savršen plan za uživanje u ljetnim radostima za cijelu porodicu. Ujedno su idealan izbor za predah od plaža i morskih dubina. Ukoliko ste i vi od onih koji bi se spustili niz dugačke tobogane i uronili u nevjerovatne bazene, te uživali u aktivnom odmoru na vodi - Aquapark Budva je top lokacija koja omogućava nezaboravno iskustvo za cijelu porodicu. Svi koji požele da od svog odmora dobiju više neće se pokajati ukoliko posjete ovo mjesto koje je na našu ekipu ostavilo nevjerovatno pozitivno iskustvo. 


Aquapark Budva pruža raznovrsne atrakcije i sadržaje koji garantuju nezaboravno iskustvo. Ne samo svojim sadržajima, već i sjajnom lokacijom, Aquapark Budva predstavlja jedinstveno mjesto za uzbudljivu zabavu i odmor. Nalazi se u izdvojenom, prelijepom okruženju brda Topliš i pored zabave pruža očaravajući pogled na Budvu. Prostire se na povšini od 41,800m2 i može da primi do 6.000 posjetilaca.


Ovaj jedinstveni park zabave u vodi čini mnoštvo zanimljivih i uzbudljivih vodenih atrakcija i sadržaja – tobogani, bazeni, preko 50 sadržaja za djecu, veliki restoran, 3 bara, dječiji caffe bar, prodavnica i još puno toga prilagođenog svim generacijama. Park je koncipiran kao izvanredno mjesto za druženje i zabavu bilo sa prijateljima, porodicom, ali i djecom. Upravo jedan nivo aquaparka je posvećen samo djeci, gdje imaju svoje tobogane za uživanje i drugi zanimljiv sadržaj.


Multislide tobogan sa 6 traka, spuštanje niz tobogan na gumi za dvoje, ekstremni tobogani - od najblažeg do "najstrašnijeg" - kamikaza tobogan, rafting tobogan, brza rijeka, bazen sa talasima, bazen sa hidromasažnim ležaljkama i još dosta toga pružili su nam zabavu izvan okvira. Vrtoglavi tobogani i adrenalinska vožnja doista su ljepoti ovog ljeta dali posebnu magiju. 


Aquapark Budva je jedinstvena adresa neograničene zabave i ujedno najdraža lokacija za igre najmlađih. Među toboganima svako će naći svog favorita, bilo da volite adrenalinsko spuštanje, brzo spuštanje u paru, ili lagani spust. Svi tobogani su novost zadnje tehnologije na evropskom tržištu vodenih parkova. Vodena pustolovina koju smo doživjeli topla je preporuka za sve vas, jer će tamo zaista nastati momenti koje ćete pamtiti za cijeli život. Kada su u pitanju cijene osim što su prilagođene svima, moramo dodati kako doživljaji koje ćete iskusiti zaista vrijede svakog centa. 


Aquapark Budva je za vaše najmlađe, to jeste za djecu do 100 cm obezbijedio BESPLATAN boravak. Dnevna karta za odrasle je 24€ (od 130-200 cm),  za djecu 19€ (od 100-130 cm). Cijena poludnevne karte (od 15 do 18 sati) za odrasle iznosi 17€, a za djecu 13€. 


Kako je izgledala naša posjeta najbolje će dočarati fotografije i video klipovi koje donosimo kroz članak, a više informacija možete pogledati na stranicama aquaparka: 
Facebook: https://www.facebook.com/AquaparkBudva
Instagram: https://www.instagram.com/aquaparkbudva
Web: https://aquaparkbudva.com
Kontakt: +382 68 334 433

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.