x

tamo gdje mašta postaje stvarnost

Posjetili smo Dinopark Funtana, prvi i najveći hrvatski zabavni dinopark za porodicu i djecu! (Video+Foto)

Dinopark Funtana prvi je i najveći hrvatski zabavni dinopark za porodicu i djecu. Dinosauri, lunapark, Mini Zoo, Live Show, paintball i mnoge druge zanimljivosti vode vas u potpuno drugi svijet.  Ovo zdanje se nalazi nedaleko od Poreča, u prekrasnoj prirodi s impozantnom stjenovitom klisurom i raskošnim šumama.  U sjenovitom okruženju očekuju vas uzbudljive atrakcije, adrenalinske vožnje, pokretni dinosauri, spektakularni show programi „uživo“ i raznovrsni ugostiteljski objekti. Ekipa Ekskluzive je posjetila ovo mjesto gdje mašta postaje stvarnost.


Dinopark Funtana

Istarska ul. 16, Funtana, Hrvatska

+385 52 455 327

Dinopark Funtana otvoren je 2009 godine, od tada je kontinuirano proširivan, kako bi omogućio mnogobrojne pustolovne aktivnosti za cjelodnevni obiteljski izlet. Dinopark Funtana tematski je park pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za porodični izlet. Smješten u samom srcu Istre, nekoliko minuta od Poreča, okružen je velikom šumom i gustim hladom.


Dinopark Funtana već je dvije godine zaredom proglašen najboljom destinacijom i osvojio prvo mjesto od strane Hrvatske turističke zajednice u kategoriji "Atrakcija godine - Rekreacija i zabava" u sklopu GODIŠNJE HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE.


U areni DINO DOME koja obuhvata čak 1000 sjedećih mjesta izvode se JURRASIC SHOW dnevne predstave. Za provod na otvorenom tu su gusarski brod TORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER, radionica iskopavanja kosti dinosaura FOSSIL SAFARI, te SEA MONSTERS, izlošci pretpovijesnih morskih stvorenja u prirodnoj veličini.


Jedan od najomiljenijih doživljaja  najmlađih koje mogu iskusiti u Dinoparku Funtana je jahanje na poni konjima i posjeta dječjem ZOO-u. Kako zabave ne bi manjkalo, samo u Dinoparku Funtana nude mogućnost jahanja dinosaura za nezaboravno iskustvo.


U Dinoparku ćete također proći kroz razne dijelove svijeta, kroz mnoga vremenska razdoblja i upoznati više od 80 različitih dinosaura – sve kako biste dobili što širu i potpuniju sliku o ovim čudesnim bićima.


Ono što Dinopark čini posebnim jest to što su makete dinosaura pokretne, glasaju se i napravljene su u prirodnoj veličini! Možete ih doživjeti šetajući parkom u predivnoj gotovo netaknutoj prirodi diljem drvene staze duge 1.5 km. Staza je dijelom u šumi, a dijelom na otvorenom; dijelom je na zemlji, a dijelom iznad stijena; dijelom je ravna, a dijelom strma – i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!


Osim navedenih atrakcija, u parku se nalaze i mini lunapark, dječji vozić, trampolini, vrtuljci, dino streljana i nekoliko restorana.

Svaki član porodice u Dinoparku Funtana pronaći će nešto za sebe, a dojmovi mališana koji su ih već posjetili najbolja su garancija tome.


Za sve dodatne informacije o Dinoparku, posjetite Facebook ili Instagram stranicu:
https://www.facebook.com/DinoparkFuntana
https://www.instagram.com/dinopark_funtana/
https://dinopark.hr/hr/

.

..

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.