x

Posjetioci Coloseum Cluba dočekali Novu godinu uz Ansambl Ravnica! (GALERIJA)

Coloseum Club je i ove godine  svoje vjerne goste priredio novogodišnju ponudu za pamćenje. Za najluđu noć u godini posjetioce prepunog Coloseum Cluba zabavljao je provjereni "Ansambl Ravnica".

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Novogodišnji program Coloseum Cluba je počeo u 20 sati, a na radost svih potrajaoje do jutarnjih sati. Ansambl Ravnica, popularni tamburaški sastav iz Subotice, pobrinuo se da atmosferu dovede do usijanja i da 2019. godina započne u najboljem okruženju.


Posjetioci Coloseum Cluba imali su priliku uživati u zvucima tradicionalnih narodnih pjesama, starogradskih, popularnih kafanskih pjesama, ali i domaćih i stranih pop i rock melodija. Na taj način, ova vrhunska šestorka, već više od 20 godina, prezentuje tamburu kao svestran instument koji odgovara svakom muzičkom pravcu. Nastupi su veoma energični, što je publika mogla osjetiti na licu mjesta.


Specijalna ugostiteljska ponuda Coloseum Cluba, zabava do zore, dobro društvo i praznična atmosfera, učinili su da svi posjetioci u 2019. godinu uđu u sjajnom raspoloženju uz najljepše želje.


A za sve one koji su za novogodišnju proslavu imali druge planove, Ansambl Ravnica će svoj nastup ponoviti već večeras,  01. januara 2019. godine s početkom u 22.00 sata.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.