x

Poslije 4 godina braka: Razveo se Amar Gile Jašarspahić!

Pjevač "Grand" produkcije i pobjednik Zvezda Granda 2013. godine, Amar Gile Jašarspahić, razveo se poslije nepune četiri godine braka.

Pjevač i njegova supruga Ena Sarajlić, koji imaju sina, od decembra prošle godine ne žive zajedno, a u februaru su i zvanično pred sudom podnijeli zahtjev za razvod braka.

- Shvatili su da poslije nekoliko godina braka da im se stavovi i razmišljanja razilaze, te su se sporazumno dogovorili da prekinu bračni odnos. Sin Daris je pripao na odgajanje Emi - rekao je izvor.

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - potvrdio je pjevač za Blic.

Pjevač se u avgustu 2016. godine oženio dugogodišnjom djevojkom Enom u restoranu u Zenici u prisustvu velikog broja prijatelja i kolega sa estrade, sedam mjeseci nakon što su dobili sina.


Gile i Ena su tačku na brak stavili nakon što su se pojavile Giletove fotografije sa učesnicom Zadruge Natašom Radan, a na kojim mu sjedi u krilu. On je demantovao da je imao bilo kakav prisniji odnos s njom.

Za to vrijeme Zadrugom su se prolamale priče o tome kako su njih dvoje zajedno trebali ljetovati, a sve je iznio Bane Čolak tvrdeći kako mu se Nataša povjerila. 

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.