x

POSLIJE 7 MJESECI IZAŠLA JE IZ RIJALITIJA, A SADA JE OTKRILA SVE: Saška Karan iznijela detalje o prevarenoj Kiji, a i šta radi Miki!

Saška Karan je na vanrednoj nominaciji ukućana rijalitija izbačena iz “igre”, pa je riješila da na svom Fejsbuku otkrije detalje o pojedinim takmičarima.

Ona je pomenula i Mikija Đuričića, kao i zakonitu ženu Slobe Radanovića, Kiju Kockar, a javno je iznijela svoje mišljenje, kao i uvijek bez dlake na jeziku.

“Dragi moji, izašla sam iz najgledanijeg šou programa živa i zdrava. Iskreno, bilo je jako teško u svakom smislu. Da se razumijemo, najteže od svega su ljudi koji su u rijalitiju. Tačnije tamo se nalazi čopor na čijem je čelu govedo iz Kupinova ili us*ani general Miki iz Kupinova. Njegova želja je samo prvo mjesto i pare. Želja njegovih prijatelja je da uzmu Škodu i pare i svi drugi su im meta. Napadaju svakog ko im smeta na tom putu.

Napadaju svakog ko je jak i koga narod podržava. Izmišljaju, podmeću, dogovaraju se, ruše. Ja sam imala hrabrosti da se suprostavim tim ološima. Nisam se bojala niti sam uzmicala. Stala sam na stranu pravde, stala sam na stranu žena koje muškarci hoće da ponize i zgaze, stala sam na stranu pravih muškaraca, gospode i džentlmena kojih ima u Srbiji i svijetu. Stala sam na stranu Kije, žene lavice koja tamo prolazi kroz pakao. Toj ženi, ološi u rijalitiju nameću krivicu da je ona kriva što ju je muž javno ponizio i prevario. Stala sam na stranu Miljane, trudnice u šestom mjesecu koju čopor napada i kidiše na nju.

Iskreno u rijalitiju sam se stalno pitala da li sam na pravom putu. Sada kad sam izašla shvatila sam da nisam pogriješila. Shvatila sam takođe koliku ogromnu podršku imam od vas koji ste me konačno razumjeli. Vidite konačno da pred vama stoji Saška Karan, borac za pravdu, istinu, ljubav, prijateljstvo. Hvala što ste me podržavali i bili uz mene. Vaša Saška – napisala je ona.





(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.