x

ona se odmah skinula

Poslije drame na aerodromu, Aleks i Dejan stigli u Egipat: U ovom luksu će uživati!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić stigli su u Egipat gdje će provesti prvi zajednički odmor. Aleks je odmah pokazala u kakvom luksuzu će uživati. Kada su stigli u hotel čekala ih je večera.

Apartman im je sa divnim pogledom na more, a kompleks je fantastično sređen i prijatan. Bivša zadrugarka se potom snimila u kupatilu, a za spavanje je odabrala s.ksi kombinezon.

Ono u čemu će par uživati najviše izgleda da je hrana, budući da je Aleks i jutros snimala kako Dejan uživa u obimnom doručku.


Nema sumnje da će se par odmoriti i posvetiti samo sebi, poslije drame koju su doživjeli na aerodromu. Naime, oni su ponijeli previše prtljaga, zbog čega su nasred aerodroma morali da prebacuju stvari iz jednog u drugi kofer.


Ljubavni par koji je za sada uspješno svim nedaćama stao na put i sačuvao svoju vezu, danas uživa u Egiptu, a Nikolićeva je već objavila prvu fotografiju i obradovala svoje pratioce.

Podsjetimo, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su romansu u rijalitiju "Zadruga", nakon što je Dejana supruga Dalila javno prevarila sa Filipom Carem. Iako mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, oni su i dalje zajedno, te planiraju zajedničku budućnost.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.