x

Poslije odvikavanja od poroka: Muž Tanje Savić mora kod psihoterapeuta, a evo ko mu je bio najveća podrška!

Tanja Savić povjerila se prijateljima da se njen suprug Dušan Jovančević konačno izvukao iz pakla dr.ge, ali da liječenje mora da nastavi kod psihoterapeuta. Naime, nakon što je na privatnoj klinici, specijalizovanoj upravo za bolesti zavisnosti, uspješno prošao sve terapije, više nije imao nijednu krizu. Sada navodno nema potrebu za n.rkoticima, a da bi ostao tako čvrstog karaktera, moraće da odlazi na psihoterapiju.

- Tanja daje sve od sebe da pomogne mužu i da zajedno izguraju to do kraja. Pošto je Dušan poslije više godina uspio da se riješi poroka, sada će morati striktno da se pridržava savjeta koje su mu dali ljekari. Po Savićevoj vidimo da je totalno drugačija, raspoloženija je i nasmijanija, a čak nam se pohvalila da je sve u redu kod kuće i da sada prolaze kroz tu posljednju fazu. Bez obzira na brojne probleme koje su njih dvoje preturili preko glave, ona ga nije napustila i uz njega je do kraja. Jovančević je svjestan da je zbog droge mogao da izgubi porodicu - otkriva naš izvor i dodaje da se Dušan pokajao zbog svega i tražio Tanjin oproštaj.


- U ovim teškim trenucima Dušan je shvatio da bez Tanje ne bi mogao ni dan. On je tek sad uvidio da je ona sve rizikovala zbog njega, koliko je trčala i završava sve što treba, brinula se i stresirala, a uz sve to je pazila da njihovi sinovi Maksim i Đorđe ništa ne osjete. Zbog svega toga on se još više trudio da opravda Tanjina očekivanja i novac koji mu je dala da se izliječi - kaže naš izvor.

Podsjetimo, Dušan je mjesecima bio smješten u jednoj klinici specijalizovanoj upravo za bolesti zavisnosti. Tanja je insistirala na liječenju, a njen muž je brzo započeo proces. Imao je dva puta nedjeljno posjetu, u koju mu je Tanja dolazila s djecom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.