x

Potpuno rasulo u porodici Živojinović: Poslije frke zbog Gabrijele, Stefan odbio Brenin poklon za rođendan!

Lepa Brena kupila je sinu Stefanu Živojinoviću automobil od 130.000 eura. Pjevačica je nasljedniku za 28. rođendan poklonila "porše panameru".

- Brena je Stefanu kupila automobil odmah nakon ukidanja vanrednog stanja. Planirala je da mu ključeve od auta pokloni baš na njegov rođendan, ali nije izdržala! Prije nedjelju dana je parkirala auto u dvorištu vile na Bežaniskoj kosi i pozvala na ručak sina, koji živi u svom stanu na Voždovcu - priča izvor blizak pjevačici i dodaje:

- Tog dana kod Brene se okupila cijela porodica, pored Bobe i Viktora sa djevojkom Sandrom, tu je bio i Filip sa suprugom Aleksandrom i sinom i svi su čekali Stefanov dolazak. Iako su očekivali da će skakati od sreće, on je bio potpuno ravnodušan prema poklonu.


Izvor blizak Živojinovićima objašnjava da se Stefan trudi da u javnosti ne bude predstavljen kao mamin i tatin sin i da zato ne voli da mu roditelji kupuju skupe stvari.

- Stefan nikada nije želio da zavisi od Brene i Bobe, čak je i stan kupio na kredit. Rekao mi je da nije trebalo da mu poklone tako skupa kola, jer neće da ga neko proziva da mu mama i tata kupuju sve. Braća Viktor i Filip su ga jedva ubijedila da prihvati poklon - priča izvor.


Kako otkriva izvor, Živojinovići imaju veliki vozni park.

- U dvorištu imaju šest automobila i svi članovi porodice mogu da voze koji god auto požele. Međutim, ovaj "porše" namijenjen je samo Stefanu. On je do sada najčešće vozio džip "rendž rover" star osam godina, a Brena je željela da ga obraduje novijim kolima. Stefan je predložio da i novi auto bude dio porodičnog voznog parka, ali Brena mu je objasnila da su to samo njegova kola i da sa njima može da radi šta god poželi - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.