x

nije imala snage da ode na sahranu

Potresna ispovijest Jelene Karleuše o odnosu sa Tošetom: Estradni foliranti su se bacali po kovčegu zarad poena!

Toše Proeski je na današnji dan prije 14 godina tragično izgubio život, a sada se Jelena Karleuša oglasila i otkrila kako je izgledao njihov odnos.

- Na godišnjicu pogibije Tošeta Proeskog, poslije toliko godina, mogu da otkrijem neke zanimljive detalje koje javnost ne zna. Toše i ja smo bili nerazdvojni kada smo i on i ja bili veoma mladi. On je imao samo 18, a ja dvije, tri godine više. Oboje smo snimali album u Atini i to je trajalo mjesecima... kod čuvenog grčkog kompozitora Fivosa. Svaki dan sem nedjeljom, išli smo zajedno u studio. Samo sam ja imala vozačku dozvolu tako da je svaki dan izgledao isto: ustanem, doručkujem, pokupim Tošeta u centru Glifade gdje smo i on i ja imali stanove i malim Opelom pravac centar Atine u grotlo saobraćajne gužve u Kifisije.


- Put je trajao u prosjeku sat vremena do tamo, a on je pjevao neprestano u kolima. Tamo i nazad. Svaki dan. Pjevao je neprestano u u studiju, u pauzama za ručak, dok je išao do toaleta, pjevao je i pjevao... Čak je i Fivos u šali rekao da kad ode iz studija od nas, nema snage da čuje ni jedan ton muzike. Toše je pjevao neprestano - pisala je Karleuša i nastavila:


- Na mom albumu "Samo za tvoje oči" pjevao je prateće vokale, a ja sam se trudila da pomognem u stvaranju njegovog albuma, tako što mi je stalno tražio da ispravljam njegovu dikciju u pjesmama na srpskom jeziku. "Meni hvala ni jedno što sada ćutim, tiho šapćem nijemo patim bol da skratim ..." To je bilo prvi put da ne snima na makedonskom. Nasmijan do te mjere da je umarao svojom razdraganošću, jer.. nije bilo moguće da je neko toliko srećan i raspoložen non stop.


- Hiperaktivan, pun snage, pun želje... ako bih morala u jednoj riječi da ga opišem, onda bi to bila riječ sreća. Bio je srećan. Onako kako samo neko sa 18 godina može biti... Nikada nisam čula takvo pjevanje i takav talenat. Takvu boju, tehniku, emociju, energiju. Vjerujte mi kada vam kažem kao pjevač koji pjeva skoro 3 decenije, on je bio vanzemaljska priča…. Previše savršena za ovu planetu. Godinama kasnije, jedno jutro probudio me zvuk telefona, to je bila Marina Tucaković koja me je pitala da li znam šta se desilo...


Ona je sa nama takođe provela dosta vremena u Atini i znala je da mora pažljivo da mi saopšti prva... Znate, ja nisam otišla na sahranu... nisam imala snage, a i ne bih mogla da gledam one estradne folirante koji su se bacali po kovčegu zarad nekih poena, a nisu ga ni poznavali... znate već ko se sve bacao i dramio... Ljudi koji su njega najviše voljeli i najbolje poznavali, izuzev njegove porodice, nisu imali snage da dođu... Inače, Toše je rođen na isti dan kada i moja majka Divna, 25. januara.. Eto... neke stvari vam nisam ispričala, neka ostanu tajna - stoji u Karleušinoj objavi na Instagramu.

Karleuša je pored ovog teksta, objavila i zajedničku fotografiju, i nije navela autora ove fotografije.

- Nikad te neću zaboraviti prijatelju moj, jedan u milion - stoji uz fotografiju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.