x

uznemirujuće scene

Potresne scene iz Podgorice digle region na noge: Samohranog oca hapse zbog sječe drva, djeca vrište i plaču!

Radnici socijalne službe su jutros u Podgorici uz pomoć policije odvojli samohranog oca od djece jer je osuđen na mjesec dana zatvora zbog sječe i prodaje šume, a sve kako bi ih nahranio.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako radnici Socijalne službe uz pomoć policije na silu otimaju oca od djece dok se ona čvrtso drže za njega ne dozvoljavajući da ode.

Potresne scene u kojima djeca vrište i plaču brzo su izazvale brojne reakcije kod mnogih ljudi širom regiona.


Kako Podgorički vremeplov prenosi po nezvaničnoj verziji, majka je ostavila djecu dok su bila mala i otišla za drugim čovjekom bez dana uplate alimentacije sa njene strane.

Usljed loše finansijske situacije samohrani otac bio je primoran da siječe drva u šumi u okolini Bijelog Polja i na taj način prehrani svoju djecu. I zbog te radnje, on je osuđen na mjesec dana zatvora.


Nemile scene hapšenja odigrale su se naočigled djece koja su jako emotivno reagovala, te su u trenutku kada su radnici Socijalne službe uz pomoć policije pokušali da odvedu oca, zakačile za njega i briznula u vrisku i plač.


S obzirom na to da je i majka zajedno sa radnicima i policijom došla da odvede djecu, djevojčica je od straha pobjegla u kuću kod komšije dok je dječak odveden.

Snimak je za kratak period podijeljen na nekoliko profila a mnogi čak organizuju i okupljanje ispred Opštine u znak protesta. Upozorovamo na uznemirujuće snimke, a njih možete pogledati OVDJE i OVDJE

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.