x

Potresno priznanje Rade Manojlović o smrti majke: Drago mi je što sam bila uz nju do njenog posljednjeg daha!

Pjevačica Rada Manojlović rano je ostala bez majke. O njoj i sestri brinuo je otac. Poznato je da ona često ide na ljekarske preglede, a ovog puta otkriva i zašto.

“Kada bih pustila sjećanja da naviru pa ja bih mogla da plačem non stop. Pogotovo što sam to sve baš zaista proživjela sa mamom. Srećna sam što sam bila uz nju do njenog posljednjeg daha, ja sam bila uz nju do samog kraja, ali prekidam to sjećanje. Brzo se prebacim na nešto drugo, da skuham kafu, da nešto uradim”, istakla je Rada u intervjuu u kom je zapravo pričala o čestim pregledima na koje ide.


“Ja sam neko ko vodi računa o svom zdravlju. Često možete da me vidite u raznim klinikama, na preventivnim pregledima i na infuzijama. Mnogo volim sebe. Desilo nam se to što nam se desilo u porodici i negdje je i sestri i meni usađeno to da moramo da se kontrolišemo. Jer naša mama je samo zakasnila. Mogla je vjerovatno da preživi kao što se ta bolest liječi u devedeset posto slučajeva. Tako da je nama mač cijelog života, šta bi bilo, da je otišla na vrijeme. Nas dvije sada možda čak i pretjerujemo, ali…”, iskrena je pjevačica.


Na pitanje voditelja emisije “Glamur specijal” u kojoj je gostovala, da li je muči to što je majka mogla da preživi Rada kaže:

“Ne razmišljam o tome. Inače sam neko ko se ne vraća u prošlost, ali ja za sebe kažem da sam profesionalac i da nemam luksuz da se vraćam u prošlost kad to meni padne na pamet, nego jednom u dvije tri godine”, iskrena je Rada koja nastavlja:


“Evo nedavno smo imali smrt velikana Olivera Dragojevića, pa sam slušala neke njegove pjesme, pa je onda svašta počelo da mi pada na pamet, naravno i mama i onda ja to samo prekinem. Deset petnaest minuta dam sebi da se isplačem i prestanem”, kaže Rada.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.