x

Poučni film o dvojici braće: Jedan je bio dobar, drugi loš... Sve se promijenilo odlaskom na mezar roditelja! (Video)

Kratkometražni film "Loše navike" je priča o dva brata koja su živjela bez roditelja. Roditelji su im poginuli u saobraćajnoj nesreći, stariji brat bio je dobar dok je mlađi brat bio loš jer je imao loše navike. Stariji brat je prošao kroz loše navike dok je bio mlad i na vrijeme ih ostavio, pa savjetuje svog mlađeg brata da tako i on ostavi dok još nije kasno.


Autor kratkometražnog filma "Loše navike" je Eldar Mahovac. Ekskluziva.ba portal je i ranije pisao o ovom mladiću. On se aktivno bavio fudbalom, potom modelingom, a sada se oprobao u novim vodama. Pored toga, on je i sam glumac, a pobrinuo se i za režiju i montažu. Njegovog mlađeg brata glumi Amir Joldić, dok je za kameru bio zadužen Ermil Horozović. 


Pouka filma je: Ne čekaj da loše navike puste korijene u tvojoj duši, napusti ih dok još uvijek imaš kontrolu nad njima ili će one preuzeti kontrolu nad tobom.

A kako je stariji brat uspio promijeniti mlađeg, tačnije kako je odlazak na mezar njihovih roditelja sve uticao. pogledajte u video klipu iznad. 

Ekipu momaka možete posjetiti na Instagramu: 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.