x

Povodom otvorenja i početka rada Fitness centra OXIDE GYM održan Oxide Promotion Party ! (GALERIJA)

U četvrtak, 9. novembra održan je promotivni party povodom otvorenja i početka rada Fitness centra OXIDE GYM. Inače, vlasnici ovog luksuznog i ekskluzivno opremljenog centra su poznati par iz svijeta bodybuildinga - Sana i Darman Lukač. Sana je najtrofejnija i najuspješnija bh. bilderka ikada - Svjetska prvakinja 2012., Svjetska viceprvakinja 2013., prvakinja Balkana, države, višestruka međunarodna i nacionalna IFBB sutkinja, dok je  njen trener Darman, državni prvak BiH u bodybuildingu.

Oxide Gym Centar

Džemala Bijedića 226

062 106 350

Fitness centar Oxide Gym prostire se na preko 1000m2 opremljenog prostora za različite vrste treninga kao i welness aktivnosti.

 

U prvoj zoni se nalazi cardio program svjetski poznatog proizvođača MATRIX proizvedene 2016. godine (prosjek starosti cardia u drugim teretanama u Sarajevu je 10 i više godina).

 

Cardio sprave osmišljene su tako da korisniku pružaju maksimalan komfor pa je tako moguće pokrenuti zaseban klima uređaj koji posjeduje svaka cardio jedinica, te na touch zaslonu pustiti film, omiljeni TV kanal ili emisiju dok trenirate.

 

Mašine sa teretom su jedina kompletna TechnoGym Selection serija, koja je ujedno i najbolja i najsavršenija TechnoGym serija, kako joj samo ime i kaže.

 

U okviru Fitness centra Oxide Gym se nalaze i:

 

- Protein i caffe bar gdje možete popiti kafu ili neki od suplemenata koji Bar nudi, kao i Protein shop 

 

- u drugoj zoni fitness centra nalazi se 2 aerobic sale od po120m2, crossfit sala (crossfit kavez dolazi u fitness početkom decembra)

 

- u welness zoni se nalaze dvije kabine sa solarijima Ergoline i MegaSun te sobe za masažu (sportska, anticelulitna...)

 

- centar posjeduje veliki parking koji je za korisnike centra besplatan i neograničen

 

Inače, na promotivnom partiju je održano amatersko takmičenje u zgibovima, razboj/propadanje i trbušnjaci na klupi. Partneri Oxide Gym-a koji su obezbijedili nagrade su bili: Proteini.si, Elit Nutrition i Red Bull. Kako biste bili u toku s novitetima, iznenađenjima, događajima, nagradnim igrama koje Fitness centar Oxide Gym sprema lajkajte njihovu Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/oxidegym/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.