x

Povraća mi se od priča, nije mi žao da završi u zatvoru: Goca Tržan prvi put javno o bivšem mužu! Marinković ne plaća alimentaciju, a evo šta ga čeka!

Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića jer ne plaća alimentaciju, a kako je priznala, neće mu dati ni dinara.  

Pjevačica je rekla da tu nema diskusije, s obzirom da traži prava svog djeteta.

"Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspijevaju da naplate dugovanja od očeva", rekla je Goca i dodala da njena kćerka Lena još od 2011. godine, tačnije od razvoda bračnog para, nije imala nijednu uplatu od Ivana.


"Tako je, nijednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasijedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg djeteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram da to naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa", bila je oštra Tržanova za "Svet".


Goca je jasno svima stavila do znanja da se sa Marinkovićem ne bi nikada vidjela da nemaju dijete, kao i da će da istjera pravo djeteta do kraja i nije joj žao.

"Naravno, neću ga ja strpati u zatvor već njegov postupak. Ako ne plaćaš infostan dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E pa što moje dijete ima manje pravo od infostana? Sve žene treba da daju primjer svom djetetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primjer djeci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu", zaključila je Goca.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.