x

Povratak najboljeg kluba u gradu: Downtown otvorio svoja vrata! (GALERIJA)

Klub Downtown se u velikom stilu vratio, spreman da Sarajlijama priušti najbolje zabave u gradu. Dobro poznata lokacija - Štrosmajerova je ovoga petka, 15. juna bila centar dešavanja u gradu. Ono što se dugo čekalo svakako je reotvorenje Downtowna, kluba koji svojim događajima pomijera granice i daje poseban pečat kada je noćni provod u Sarajevu u pitanju. 

Caffe Bar Downtown

Štrosmajerova 4 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 815 019

Downtown je dugi period iza nas nezaobilazna adresa za sve koji žele iskusiti vrhunsku energiju i pravi noćni provod, a na radost svih, ovaj poznati objekat je otvorio svoja vrata. Novo "ruho" je potpuno oduševilo maksimalan broj posjetioca, koji nisu krili radost zbog svega što ih je tamo zadesilo. 

Downtown se potrudio da svojom "povratničkom" žurkom da do znanja kako je pred nama vrelo i uzbudljivo ljeto. Krcat objekat i to što se tražilo mjesto više jasno govori kakav integritet je Downtown stekao. 


Fenomenalna žurka je protekla u znaku vrhunske atmosfere i dosta pozitivne energije. Provod je nadmašio očekivanja neumornih partijanera koji su već sada dali do znanja kako se raduju budućim dešavanjima. 


Vrhunski ambijent, najbolje ponude, poznate gradske face, potpuno novi val energije kada je noćni život u pitanju, zasigurno će biti dovoljni da Downtown postane nezaobilazno mjesto za sve Sarajlije i turiste. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.