x

uživa

Povukla se zbog stresa, a sad blista od sreće! Luna Đogani o majčinstvu: Super sam se snašla, radujem se drugoj trudnoći!

Luna Đogani i Marko Miljković u junu ove godine dobili su kćerku Miu, kojoj bi voljeli da što prije podare brata ili sestru.

Nekadašnja rijaliti učesnica kaže da je u drugom stanju bila smirenija nego ikad, te da se zbog toga raduje i drugoj trudnoći, koju priželjkuje što prije.

- Ja baš mislim da sam u trudnoći bila najmirnija. Možda sam sada zahtjevnija nego u trudnoći. Povukla sam se iz javnosti u jednom momentu jer me sve to stresira, bila sam maksimalno opuštena i rasterećena i zato se i radujem drugoj trudnoći - otkrila je Luna za "Grand Online" i dodala:


- Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa ljepše, ne postoji ljepša titula i ljepši period života. Umije da bude i jako teško, ali to je normalno. Uživam u svemu tome i mislim da sam se baš dobro snašla s obzirom na to da nemam ni bebisiterke, ni neku posebnu pomoć, sem porodice. Super sam se snašla, ja sam zadovoljna i stvarno dajem svoj maksimum.


Iako se trudi da ne opterećuje ostale članove porodice, savjet i pomoć jedne osobe vrlo rado prihvata.

- Savjetujem se sa mamom jer ipak ona ima dosta iskustva i najbolje može da me posavjetuje. Ono što je meni od majke ostalo posebno u sjećanju, a sada ja primjenjujem na svojoj kćerki, je to da joj pružam mnogo ljubavi, nježnosti i strpljenja. To je najbolji savjet, najbitnije je da odrasta u porodici u kojoj je jako voljena - iskrena je Luna.

.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.