x

preljuba

Pozadina sukoba Nikole Rađena i Milice Ristić: Pjevačica ga usred noći napala zbog švalerke, ovo su svi detalji!

Nikola Rađen i njegova djevojka Milica Ristić posvađali su se na krv i nož zbog njene sumnje da je on vara s nepoznatom ženom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, vaterpolisti je pjevačica pronašla poruke s javnosti nepoznatom djevojkom, zbog čega je i izbio kurcšlus. Naime, ona je u noći između četvrtka i petka imala tezgu s Ljubom Perućicom, a kada se vratila kući s posla, đavo joj nije dao mira, uzela je telefon od sportiste, koji je uveliko spavao.

Milica je tada, prema riječima njene bliske prijateljice, uzela mobilni telefon i imala je šta da vidi.


- Ona je posljednjih nekoliko nedjelja sumnjala da se sportista dopisuje s jednom djevojkom. Tenzija zbog toga između njih traje već neko vrijeme. Žena osjeti kad je muškarac nevjeran i ispostavilo se da je bila u pravu. Izgubila je razum kad je ušla u poruke. Bijesna i razočarana, odmah ga je probudila, nakon čega je počela žustra rasprava. On je pokušao da opravda prepiske, a ona je tražila priznanje da je nevjeran. Nastao je haos, sve ostalo ste već objavili - kaže Ristićkina drugarica.


Kako je Kurir prije objavio, Milica je oko pet časova u petak ujutro zatražila pomoć na pumpi. Radnica je pozvala policiju. Ristićeva je Rađena optužila za nasilje, a nakon razgovora u stanici policije otišla je u Urgentni centar, gdje su joj ljekari pružili medicinsku pomoć.


Kako smo saznali, Milica nije imala prelome kostiju, povrede mozga, niti je bilo potrebno hirurški intervenisati. To prilikom joj je rađen i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. I Nikola se zbog ovog incidenta javio organima reda, a tokom jučerašnjeg dana su medijima dostavili zajedničko saopštenje.


- Željeli bismo da se povodom događaja od dana 1. 4. 2022. godine obratimo predstavnicima svih medija sljedećim zajedničkim saopštenjem. Prije svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naš život i život naših porodica, posebno moje dvije kćerke. Ovim nam je nanijeta nemjerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo, i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja nećemo se više oglašavati i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu privatnost i privatnost naših porodica - poručili su.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.