x

tuga

Poznat uzrok smrti poštara iz Danilovgrada: Stigao obdukcioni nalaz Miloša Stamatovića, evo kako je preminuo!

Danilovgrađanin Miloš Stamatović stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

To je za Vijesti potvrdila rukovodioc tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

Tijelo dvadesetpetogodišnjeg poštara pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana prije toga prijavile su Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.


- U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S., čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila usljed utopljenja, objasnila je Medenica.


Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje - koja su u toku:

- Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu, kazala je Medenica.

.

.

.

.

Kurir.rs/Vijesti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.