x

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PODVODI DJEVOJKE: Ujutru porodična žena, uveče makro!

Mlađe sa starijima, starije sa mlađima, muškarci sa muškarcima. Sve to više nije strano, a sve popularnije je da mlađi muškarci žele da plate da provedu nasamo neko vrijeme sa starijim gospođama.

Tako je magazin VIP došao do informacije da poznata voditeljka, koja živi u Srbiji i koja je dugo uređivala jednu emisiju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ima grupu starijih „drugarica“ koje podvodi. Kako saznajemo, upravo ta voditeljka završila je na žurki našeg mladog, poznatog fudbalera, a poklon koji mu je donijela sportista će pamtiti do kraja života.

Taj skupocijeni poklon bile su starije gospođe koje su došle sa voditeljkom i bile su na usluzi mladim sportistima.


- To je bilo prije nekoliko mjeseci kada je naš poznati fudbaler slavio rođendan na Dorćolu. To je bila privatna rođendanska žurka i bilo je mnogo mladića do trideset godina koji imaju dosta novca. Noć je bila mirna, svi gosti su se dobro provodili, a negdje oko ponoći došla je ta poznata novinarka. S njom su bile i dvije starije gospođe koje su odmah počele da prilaze momcima - ispričao je izvor za VIP i dodao:

- Za razliku od drugarica koja je dovela, poznata voditeljka je samo sjedila i pila svoje piće, ali se vidjelo da je baš obazriva jer je sve vrijeme gledala da li neko snima nju ili je fotografiše, pošto bi svi shvatili šta radi i čime se bavi - otkriva izvor za magazin VIP i dodaje da je negdje oko dva sata poslije ponoći jedna starija gospođa nestala u mraku i da nije bila sama.


- Jedna od dvije drugarice poznate voditeljke u jednom trenutku otišla je do toaleta, a društvo joj je pravio znatno mlađi dečko. Nakon pola sata, njih dvoje su izašli iz toaleta i ponašali su se sasvim opušteno. Pošto je to mali kafić, nije moglo da se ne primijeti da su oboje izašli iz istog toaleta, a čim se malo uključi mozak, zna se šta su radili unutra. Nakon što je voditeljkina prijateljica završila posao, njih tri su još neko vrijeme sjedile sa sportistima, a onda su riješile da odu. U tom trenutku, voditeljka je prišla fudbaleru čiji je bio rođendan i tražila mu novac za to što je njegova drugarica imala s*ks u toaletu sa jednim od njegovih prijatelja - otkriva izvor za VIP i dodaje:


- On je pokušao to da izbjegne, pravdajući se da njegov drug nije imao ništa sa tom starijom gospođom, ali je voditeljka vrlo samouvjereno rekla da je bilo s*ksa i da to mora da se plati. Sklonili su se u ugao kafića u kojem je bila žurka i tamo joj je platio. Nisam vidio o kojoj je cifri riječ, ali sigurno nisu male pare. Sve tri su bile skockane od glave do pete, pa pretpostavljam da im usluge nisu jeftine - rekao nam je izvor koji se zatekao na licu mjesta.


Poznata voditeljka, koja pored stalnog posla radi i kao madam, važi za porodičnu ženu, pa je veoma teško povezati nju sa ovakvim poslovima koji su kažnjivi zakonom.

- Svima je bilo čudno kada su shvatili o kojoj javnoj ličnosti je riječ, pošto je to žena koja ima dijete, i to djevojčicu. Veoma je ponižavajuće što to ona radi jer je lijepo zarađivala od posla kojim se bavi, ali očito joj to nije bilo dovoljno, pa je počela da radi kao madam. A najgora stvar od svega je što ona prodaje upravo svoje drugarice - otkrio nam je izvor.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.