x

usku garderobu zamijenio galabijama

Poznati maneken prešao na islam! O njemu bruji država: "Aki nije sekta, on je ljubav"

Poznati sarajevski maneken Aki Halimić, koji je poznat po provokativnim fotografijama koje su do skoro punile i naslovne strane novina, još provokativnijim spotovima na svom Tik-Tok nalogu gdje broji na stotine hiljada pregleda i lajkova, šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života, konačno se skrasio.

Poslije velikih svađa i tuča, ljubavnih brodoloma i odavanju porocima, on je konačno našao utočište i to, kako on sam ističe u Bogu, za kojeg kaže da ne vjeruje u njega, nego da sada čvrsto zna da Bog postoji.

O vjeri islamu ne želi da priča, kaže da je to, samo njegova, intimna stvar.


Ističe i to da je svaka iskrena i čista vjera ispravna, a po njegovom mišljenju, kako kaže "ljudske ruke su pisale Bogu imena, ali on je samo jedan".

Iako činjenice ukazuju da je usku garderobu kojom je isticao svoj naporni rad u teretani zamijenio galabijama i kratkim hlačama, a upravo taj način oblačenja je poznat kao islamska nošnja, redovno na svom Tik-Tok nalogu gdje je upisan pod sinonimom “Aki Bosnian Boy” objavljuje snimke, a njegovi pratioci su primijetili da mladi Halimić uživa i zrači ljepše nego ikada.


Nekada se pisalo kako je pripadnik iluminatskih i satanističkih sekti, a i danas doživljava takve komentare .

U sijasetu komentara ispod njegovih objava na Tik-Tok nalogu fanovi su stali u njegovu stranu te je jedan od njih napisao: "Aki nije sekta, Aki je ljubav".

Mi ćemo nastaviti pratiti ovu priču, a vama ostavljamo da zaključite koji Ammar se vama više sviđa?!

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.