x

Poznati na aerodromu se pojavili kao duhovi: Pokušali da se sakriju iza crnih naočara, ali nije im uspjelo!

Ekipa emisije "Paparaco lov" i ove nedjelje otišla je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", kako bi dočekala poznate ličnosti koje su se vraćale sa nastupa iz inostranstva.

Među prvima je sletjela pjevačica Jana Todorović, ovoga puta sama sa koferom u ruci, što je paparace navelo da se zabrinu, budući da su je već drugi put usnimili bez supruga. Ovo ništa ne bi bilo čudno, da se njih dvoje ranije gotovo nikada nisu razdvajali.

Na veliko iznenđanje, pojavila se i Aleksandra Prijović sa svojim menadžerom, i to bez šminke. S obzirom da smo pjevačicu navikli da viđamo uvijek dotjeranu, ovaj prizor je sve iznenadio. Ona je bila veoma blijeda u licu, ali nije ni čudo jer je po svemu sudeći vrlo umorna.


Malo nakon Prije, sitgao je i Stefan Đurič Rasta, kog je u Surčinu sačekao bivši šurak, odnosno brat Ane Nikolić.

Jovana Joksimović pojavila se sa svojim sinom Kostom, takođe u prirodnom izdanju. Njih je sačekao njen suprug pjevač Željko Joksimović.

Tu je bio i pjevač Milan Dinčić Dinča, a u ne baš tako sjajnom izdanju pojavila se i pjevačica Milica Todorović, a onda su nju krenuli da prate paparaci kako bi provjerili gdje sada živi. Put ih je odveo u jedno skupocijeno naselje na Novom Beogradu, a u istoj zgradi ispostavilo se da živi i njen kolega i godinama odličan drugar Stevan Anđelković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com
Želiš li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli u ... Bredhot.Com